Kunstmarkt zaterdag 7 september 2024

Op zaterdag 7 september is er weer de bekende Kunstmarkt in Bathmen. Een evenement dat ieder jaar veel liefhebbers trekt. Dit jaar voor de 35-ste keer!

Wereldwinkel Bathmen heeft al vele jaren een kraam om ook kunst uit ontwikkelingslanden te tonen. Voordat we ons huidige onderkomen betrokken, was de Wereldwinkel gevestigd naast het kunstmarkt-terrein en kwamen veel bezoekers speciaal naar de wereldwinkel-kraam. Die traditie zetten we alweer jaren voort.

Met diverse stenen en bronzen beelden, vazen en prachtige sieraden hebben we jaarlijks een mooi aanvullend aanbod. Door de ontwikkelingen in de wereld is het dit jaar lastig om dergelijke kunst in te kopen, maar natuurlijk verrassen we iedereen weer met een mooi aanbod.

Kom langs op de kunstmarkt en bezoek ook de Wereldwinkel!

Plaats een reactie