Kerstpakketten

Voor ieder bedrijf het juiste pakket

Al jaren biedt onze winkel een ruime keuze om uw kerstpakket samen te stellen. Ontwerp samen met ons een geschenkpakket of kies uit een breed aanbod standaardpakketten.
Doe alvast inspiratie op via de folder (zie onderaan) en/of enkele voorbeelden.

Fair Trade Kerstpakket

Voor een bijzonder kerstpakket ben je bij de Wereldwinkel aan het juiste adres. Een pakket dat ook nog eens past bij de ontwikkeling van deze tijd: duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders. De makers van Fair Trade producten krijgen namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Dat is waar eerlijke handel voor staat!

Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Wereldwinkel Bathmen biedt traditiegetrouw een groot assortiment.  Onze kracht is maatwerk. U kunt een heel persoonlijk kerstpakket samenstellen, zoals een kookpakket, een verwenpakket….. alles is mogelijk. Ook kunt u eventueel artikelen van andere leveranciers toevoegen.

Laat u inspireren om uw pakket vorm te geven.   

Om het u makkelijk te maken hebben wij ook enkele voorbeeldpakketten samengesteld. U hoeft alleen nog maar te kiezen naar welk pakket uw voorkeur uitgaat.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via mail of door ons te bellen (0570 540680) of door langs te komen tijdens openingstijden. Bij voorkeur maken wij een afspraak met u, zodat onze medewerkers u in alle rust te woord kunnen staan. Na ontvangst van uw bericht nemen wij contact met u op. 

Brochures
Via de onderstaande link ziet u een deel van ons aanbod.

Kerstfolder-2020