11 september 40 jaar WW Bathmen !

40 jaar fairtrade in Bathmen

Al 40 jaar is Wereldwinkel Bathmen actief en is uitgegroeid tot de moderne fairtrade cadeauwinkel van nu. Met prachtige, eigentijdse fairtrade en duurzame non-food en foodproducten waar de producenten een eerlijke prijs voor ontvangen. Dit alles is mogelijk door de betrokkenheid van onze vrijwilligers en onze klanten. Want met elke aankoop steun je eerlijke handel.

40 jaar betekent eigenlijk dat er nog steeds reden is voor het bestaan van de Wereldwinkels. Dat er nog steeds geen eerlijk loon wordt betaald. Terwijl dat wereldwijd veel problemen zou oplossen.

40 jaar betekent ook dat er nog steeds mensen zijn die zich blijven inzetten voor eerlijke handel, een eerlijk inkomen voor iedereen. Dat er steeds meer fairtrade produkten zijn. En dat steeds meer mensen deze kopen.

40 jaar Wereldwinkel Bathmen mag daarom worden gevierd. Want veel mensen (hebben en) doen als klant of als vrijwilliger mee.

Op zaterdag 11 september ben je van harte welkom. Zie hier het programma.

Zie hier voor pdf-versie

Plaats een reactie