Tijdelijk gesloten, bestellen mogelijk!

Wereldwinkel Bathmen heeft per 20 december 2021  de winkel  gesloten vanwege de lock-down. De overheid heeft besloten met tot deze maatregel, die voorlopig geldt tot 15 januari 2o22. Hoewel Wereldwinkel Bathmen ook voedselproducten verkoopt, sluiten wij toch onze winkel. Veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers staat voorop.

Voor het doen van bestellingen (telefonisch, mail) , het afhalen van bestellingen en om de openstelling van de Bibliotheek in Bathmen mogelijk te maken, zijn vrijwilligers van de Wereldwinkel van maandag t/m vrijdag van 13:30 tot 16:30 uur. Op vrijdag 24 en Vrijdag 31 december sluiten we om 16.00 uur. LET OP: de Wereldwinkel is dus NIET open, maar u kunt wel bestellingen (op afspraak) afhalen!

Bestellen kan

telefonisch:        0570 540680  (tussen 13:30 en 16:30 uur) of 06 1816 5904 per whatsapp:   06 1816 5904 per mail:             wereldwinkel@wereldwinkelbathmen.nl via FaceBook:    stuur een prive-bericht

Steun de Wereldwinkel en de fairtrade-producenten en bestel nu bij Wereldwinkel Bathmen.

Afhalen kan op afspraak ’s middags in de winkel.

→ betaal met je pinpas, bij voorkeur contactloos → hou afstand (en kom alleen als je geen ziekteverschijnselen hebt)

Steun met uw aankopen de boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Juist nu!

Plaats een reactie